Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2017. november 18. 14:23 - Dalmaa97

Máig megoldatlan rejtélyes eltűnések

Az alábbi bejegyzésben 4 olyan eltűnt személyről olvashattok, akik a ma napig nem kerültek elő.

Johnny Gosch

Johnny Gosch 12 éves volt, amikor a reggeli újsághordás közben eltűnt 1982-ben, az Iowa állambeli West Des Moines-ban
A szülei mindig elkísérték őt reggelente, féltve gyermeküket, ám ezen a napon a fiú egyedül kelt útnak.
A korai órákban a város lakói telefonáltak a családnak azzal, hogy nem kapták meg az olvasnivalót a szokásos időben. Ekkor a szülök rögtön a keresésére indultak. Apja megtalálta az újság kihordó szekerét az egyik utcában, és egy lakó azt állította, hogy látta amint a fiú egy kocsiban lévő emberrel beszél, aki elirányítást kért tőle. Johnny ekkor más, idősebb újságkihordó gyerekekkel volt, akiknek el is mondta, hogy félelmetesnek tartotta az embert, és inkább hazamenne.johnny_gosch2.jpg

Egy szemtanú egy alakot látott két ház közül kisétálva, amint Johnny-t követte, azonban miután a sarkon befordultak nem láthatta őket. Viszont hallotta amint egy kocsi ajtaja becsapódik, majd pedig a kerekek csikorgását, ahogy gyorsan elhajtott az autó.
A rendőrség hetekig kereste a fiút, hiába. Nyom nélkül eltűnt.  

Az édesanya állítása szerint azonban a rendőrség mégse volt annyira az ügy segítésében. Először is a riasztásuk után egy órával jelentek csak meg, és hiába mondtak el minden részletet a szemtanuk az autóról, illetve az azt vezető férfiről, az esetet szökésnek kezelték, nem pedig gyermekrablásnak.

Fél évvel később Oklahomából jelentette egy nő, hogy látta a fiút. Egy boltból lépett ki, amikor egy fiatal gyermek felé futott, azt állítva, hogy ő Johnny Gosch, ám mielőtt többet mondhatott volna két férfi magával rángatta és autóba ülve elhajtottak. Hiába az információ, a rendőrség nem tudott semmilyen nyomon elindulni.johnny_gosch1.jpg

15 évvel később két férfi kopogtatott az édesanya, Noreen ajtaján. Az egyikük azt mondta, hogy ő Johnny. Hosszú haja volt, és egy anyajegy a mellkasán, amiből Noreen biztosra vette, hogy a fia állt vele szemben. A férfi nagyon idegesnek tűnt, és a kísérőjére pillantgatott engedélyért, miközben beszélt. 3 és fél órát töltöttek együtt, mielőtt elmentek, egy szót sem ejtve arról, hogy hova tartanak. Norren állítása szerint a fia szökésben van a fogva tartói elől, és bujdosnia kell.

Senki sem tudta bizonyítani, hogy a látogató tényleg Johnny volt-e.

Azóta sem látta őt többé senki.

 

Kristin Denise Smart

A 19 éves Kristin első éves egyetemista volt Kaliforniába, 1996-ban. Egy nap egy házibuliban lerészegedett és drog hatása alá került. Éjjel 1:30 környékén két másik tanuló, Cheryl Anderson és Tim Davis találta meg az elájult lányt a szomszéd kertjében. Segítettek neki, és visszakísérték a kollégiumi szobájába. Egy másik diák, Paul Flores oda sietett hozzájuk és felajánlotta, hogy segít nekik. Út közben Tim levált a csapatból, ugyanis ő messzebb lakott a buli helyszínétől. Cheryl volt a második, aki magára hagyta őket.

Reggel Kristin szobatársa hívta a rendőrséget, amikor a lány nem tért vissza. A rendőrség azonban nem jelentette eltűnésnek az esetet, azt mondták, hogy bizonyára kiruccant valahova a hétvégére, pont, mint megannyi más egyetemista. 4 nap múlva kezdtek el törődni az üggyel, és kihallgatták azokat, akik a buliból kísérték el a lányt. kristin_smart1.jpg  

Különös, hogy Paul egy nappal Kristin eltűnése után otthagyta az egyetemet, és a kollégiumi szobájából is mindent kipakolt mielőtt azt átkutathatták volna. Közel 400 önkéntes és 5 rendőrkutya kutatta át az egyetem területét. Amikor Pault kihallgatták, azt állította, hogy a kollégiumig kísérte, onnantól egyedül ment a szobájába.   

Ő vált a fő gyanúsítottá, azonban bizonyíték híján nem emelhettek ellene vádat.

Kristin azóta sem került elő.

 

Amy Lynn Bradley

1998. március 24-én egy karibi körutazás során tűnt el a 23 éves Amy Lynn Bradley. Édesapja utoljára reggel 5 óra környékén látta a lányát, amikor az a kabinjának erkélyén aludt. Egy órával később apja már nem találta.

A fedélzeten dolgozók elutasították a család kérését, mely szerint ne kössön ki a hajó, ezáltal ne adják meg az elrablónak a menekülésre a lehetőséget.amy_lynn_bradley.jpg

A hajót teljes mértékében átvizsgálták miután az Curacaon kikötött és sok utas leszállt, ám Amy nem került elő. A nyomozók kizárták azt az eshetőséget, hogy a vízbe esett volna vagy öngyilkosságot követett volna el. 

Két kanadai turista 1998-ban Curacao partján láttak egy nőt, akinek tetoválásai megegyeztek Amy-ivel. 

1999-ben egy amerikai katona állította, hogy amikor egy bordélyházat látogatott meg, beszélt egy lánnyal, akinek a neve Amy Bradley volt. Segítséget kért a férfitől, de mielőtt az kérdéseket tehetett volna fel neki, gyorsan felrángatták az emeletre. A férfi hónapokig nem beszélt az ügyről a rendőrségnek, így mire végül megtette, a bordélyházat már nem működtették.

2005-ben a családja kapott egy képet a rendőrségtől, amelyen egy Amy-hez hasonló nő kevés fehérneműben, ziláltan és nagy eséllyel bedrogozva egy ágyon pózolva látható. A fotót egy felnőtt oldalon találták. A családja biztosra vette, hogy elrabolták és szexrabszolgaságra kényszerítették.  amy_lynn_bradley1.png

Az FBI 25.000 dolláros díjat ajánlott fel annak, aki információval tudja ellátni őket az eset megoldásának segítésében.

 

Kimberly Ann Moreau

1986-ban a 17 éves Kimberly a barátjával való vitatkozás után úgy döntött, hogy nem vesz részt az év végi bálon. Helyette barátnőjével, Rhonda Bretonnal kocsikázni indultak. Egy benzinkúton találkoztak két 25 éves férfival Brian Enman-nal és Darren Joudry-val, akik csatlakoztak a lányokhoz.

Kimberly gyorsan hazaugrott, ahol a testvérének azt mondta, hogy pár barátjával lesz és egy óra múlva hazajön. A táskáját otthon hagyta.

Azonban Kimberly nem tért haza és soha többé nem hallottak róla.

A rendőrség mindhárom embert kihallgatta, akik azon az estén vele voltak. Rhonda szerint este 11-kor egy házibuliba mentek, ahonnan éjjel 3-kor távoztak. Ő Darren-nel, Kimberly pedig Brian-nel ment egy autóban.
Brian a kihallgatás során azt állította, hogy nem értek el Kimberly házához. A lány még mindig szomorú volt a korábbi vitája miatt a barátjával, és megkérte Briant, hogy tegye ki, majd hazagyalogol. Ő meg is tette ezt. A rendőrség viszont nem hitte el a történetet és a fiú gyanúsítottá vált. Átvizsgálták a kocsiját, ám semmit sem találtak, ami gyilkosságra utalt volna.kimberly-moreau.jpg

Egy szemtanú egy fehér autót látott állni a lámpáival felkapcsolva. Egy másik pedig egy lányt látott 4:15 környékén az út szélén futni, aki Kimberly-hez hasonlított. A rendőrség úgy vélte, hogy az autó vezetője lehet a fő gyanúsított, és egyben Brian bűntársa. Ám a fiú mindent tagadott, és a rendőrség szabadon engedte.

20 évvel később egy hatalmas ingatlant kutattak át, ami Brian tulajdona lett 2004-ben. 4 napig tartott a kutatás, ám semmi bizonyíték nem került elő.

Egy hónappal később egy Youtube csatornára 12 videó került feltöltésre, mindegyiken a bűntettre való készülődés volt látható, kódolt üzenetek kíséretében. Ezek még VHS felvételek voltak. A videó aláírásában pedig a következő fogadta a megtekintőket: „Erősen próbálkozom eltüntetni a nyomokat és felfedni a dolgokat, hogy kitisztítsam elmémet.”

Az utolsó videónál pedig a következő felirat jelent meg: „Úgy gondolom most már biztonságos előjönni. Okosabban kell bánnom a videóimmal. Meg fognak találni.”

Egy héttel az utolsó videó megjelenése után a csatorna törölve lett. Sokan úgy gondolják az egész csupán kamu volt.

Az évek során a lány apja rengeteg névtelen hívást kapott, amely során azt mondták, hogy tudják hol a lánya, azonban mikor részleteket kért, a telefont lecsapták.

A mai napig keresi lányát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rejtelypince.blog.hu/api/trackback/id/tr313303527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása