Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2018. március 10. 18:04 - Dalmaa97

A japán kannibál, akiből sztár lett

Kannibálok nyomában I.

A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik.

picture-122.png

Issei Sagawa 1949. április 26-án látta meg a napvilágot Japánban. A vékony kisfiút már gyerekkorától érdekelte a kannibalizmus, amikor is apja és nagybátyja azt játszotta, hogy szörnyek, akik elakarják kapni és megenni őt. Ahogy nőtt, az emberevés iránti érdeklődése egy sokkal sötétebb és veszélyesebb fordulatot vett.

Arról álmodozott, hogy olyan nyugati ismert és szép nők testét fogyassza el, mint például Grace Kelly.

23 évesen betört egy tokyo-i apartmanba, azzal a céllal, hogy megeszi az ott tartózkodó hölgyet. Ám tervét nem tudta megvalósítani, mivel a lány a zajra felébredt, és leterítette a nála sokkal vékonyabb és alacsonyabb Sagawa-t. Le is tartóztatták nemi erőszak vádjával, ám mivel a férfi apja, Akira igen gazdag és befolyásos ember volt, ezért a lányt sikerült lefizetni, és ejtette ellene a vádat.

5 évvel később Sagawa Franciaországba költözött, és a Sorbonne Egyetemen tanult francia irodalmat, itt ismerkedett meg a német Renee Hartevelt-tel. A férfi megkérte a lányt, hogy tanítsa meg őt németül, és Renee beleegyezett. Rengeteget találkoztak, nagyon jó barátok lettek, azonban Sagawa egyre többet gondolkozott rajta, hogy milyen lenne megenni a lány testrészeit, illetve milyen lehet az íze.2306b7322f2c8e2c333dacfef64cda37.jpg

Egy nap elhívta a lányt magához, és azt hazudta, hogy az egyik professzora előadására német verseket kellett felvételre rögzíteni. A lány segített neki, és elkezdett egy verset felmondani, amikor Sagawa mögé lopakodott egy fegyverrel a kezében és meghúzta a ravaszt.

Miután nyakon lőtte a 25 éves lányt, megerőszakolta a holttestét, majd néhány részét megette. Volt, amit nyersen, és volt, amit megfőzött fogyasztás előtt.

„A fenekével kezdtem. Úgy gondoltam az néz ki a legínycsiklandóbban. Mindenképp a jobb farpofa, nem a bal. A bal közelebb van a szívhez és félek a vértől.”- mondta Sagawa egy interjúban. „Úgy olvadt szét a számban, mint a nyers tonhal egy sushi étteremben.”

Elektromos késsel darabolta fel a lányt, és két nap leforgása alatt megette a vádliját, az ajkait, a combjait és a melleit. Kedvenc részeiből félre tett, és a hűtőjében tárolta.

Amikor evett a testből, a lány áltál felolvasott verseket hallgatta a kazettáról, a nap végén pedig a test maradványaival aludt a hálószobájában.sagawa-tronctetepetitemo4-300x204.jpg

Másnap azonban ő is tudta, hogy el kell tüntetnie a holttest maradékát, így hát úgy döntött, hogy bőröndbe rakja és elviszi egy parkba. Ott azonban az arra járók megtalálták és hívták a rendőrséget, akik nagy erőkkel keresni kezdték a tettest.

Két nappal később Sagawa ajtaján kopogtatott a rendőrség, akik megtalálták a hűtőben az emberi maradványokat, a férfi pedig részletesen elmondta, hogy mit tett.

Issei Sagawat őrizetbe vették és két éven át pszichológusok vizsgálták. A befolyásos apjának köszönhetően ismét megúszta a börtönt, és a megállapított mentális betegsége miatt nem állították bíróság elé. Helyette 4 évet töltött egy francia pszichiátrián, ahol könyvet írt tettéről, ami bestseller lett és még nagyobb hírnevet hozott a számára Franciaországban és Japánban egyaránt.issei-sagawa-u1.jpg

1984-ben kiengedték a pszichiátriáról, úgy döntöttek, hogy hazájába deportálják, ahol a Matsuzawa kórházban kezelték 2 évig, majd szabadon engedték, így sosem került börtönbe.

Újságcikkeket és több, mint 20 könyvet írt, pornófilmekben szerepelt, ahol azt is el kellett játszania, hogy elfogyasztja a lány húsát. Rengeteg televíziós felkérést kapott, magazinok interjúvolták meg, és még éttermekről is írt véleményt egy japán magazinban.
Ám pont ez a hírnév tette még jobban tönkre az életét. Mivel nem vett fel új nevet, ezért képtelen munkát találni, mivel mindenkinek a tette jut először eszébe, mikor ezt a nevet meghallják.
„Úgy próbálni megélni, hogy arról vagyok híres, hogy öltem és kannibalizmust követtem el egy borzalmas büntetés.”

Nyilatkozata szerint a mai napig nem apadt a vágya, miszerint emberi húst egyen, ám nem enged ennek a vágynak. Egy magazinnak azt mondta, hogy azt szeretné, ha egy fiatal nyugati lány elfogyasztaná őt, hiszen csakis ez mentheti meg a lelkét.

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rejtelypince.blog.hu/api/trackback/id/tr8913729434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nico 1 2018.03.11. 23:21:42

Ilyenkor érzem úgy, hogy az emberiség megérett a pusztulásra. Már a migránsok sem érdekelnek többé. Szavazni sem akarok. Faszom....

Yoss 2018.03.11. 23:28:16

Erről nem akartam tudni :/

2018.03.11. 23:57:56

Japánban (de máshol is Kelet-Ázsiában) többek közt azért is alacsony a hivatalos emberölési ráta, mert aki befolyásos családból származik, az megússza illetve egy elmebeteg vagy kissé fogyatékos ember nyakába varrja a rendőrség és ügyészség az ilyen befolyásos emberek bűnügyeit.

Beteg fasz ez a nyomorult, de még betegebb a társadalom, ami kitermelte és engedi szabadon élni.

nautilus123 2018.03.12. 00:34:49

Hát akkor Junko Furuta sztoriját el se olvassátok. Bár karandash valószínű ismeri, a fentiekre gondoltam.

gyokkkettto 2018.03.12. 01:03:13

Elkepeszto, hogy van olyan helyzet, hogy egy ilyet meglehet uszni. Masokat meg semmisegekert, vagy artatlanul evtizedekre bortonbe zarnak.

Tristee 2018.03.12. 01:50:47

Legalább annyit illett volna a szerzőnek az első oldalas ajánló végére odaírnia, hogy Figyelem! A következő oldalon megrázó fotó látható!
Illetve, eleve be se tettem volna így ezt a fotót, erős idegzetűek számára egy linket adtam volna.

2018.03.12. 05:23:10

Köszi az áldozat képéért, így ma már nem fogok se enni se aludni. Miért érezte szükségét a blogger, hogy a sztori mellé egy ilyen brutális képet is beszúrjon?

Az elkövetőt össze kellett volna zárni egy igazi nehézsúlyú elmebeteggel a pszichiátrián és hagyni kellett volna, hogy az egy széklábbal agyonverje ezt a nemnormális kannibált.

Az áldozat családtagjai, barátai biztos nagyon megértően viszonyulnak az igazságszolgáltatás ilyen szintű kudarcához...

Burgermeister 2018.03.12. 06:41:38

Sajnos joval több ilyen ember van mint azt gondolnánk! Lásd a német kannibál esetét, hónapokig tanakodott a német alkotmánybíróság hogy akkor most mihogyvanez.
Vagy a sok orosz kannibálok, stb....

Holodomor? Ismerős? Ez egy kicsit más szitu de itt is megették egymást.

midnight coder 2018.03.12. 07:23:12

@karandash: Nagyjából minden társadalom kitermel magából néhány elmebeteget. A kérdés, hogy utána mi lesz velük. Legjobb esetben kivégzik, vagy életfogytig börtönben tartják, de itt Európában az ilyen általában kap némi kezelést és vissza van engedve a társadalomba.

wadcutter 2018.03.12. 08:10:06

@karandash: Akit megöltek, az már nem ússza meg semmiképp. Nem az emberölési ráta alacsony, hanem inkább a lesittelési rátára gondolhatsz.

wadcutter 2018.03.12. 08:15:00

@midnight coder: Sőt még Bécsben nyithat cukrászdát vagy inkább éttermet is. Ahogy a szlogen tartja.

Berelhetoreklamfelulet 2018.03.12. 08:51:09

@karandash:
Az állításod logikailag faszság.
Attól még, hogy a nem kerül börtönbe, mert befolyásos, a halott még nem éled fel, így a gyilkossági ráta sem változik.

Berelhetoreklamfelulet 2018.03.12. 08:54:55

@Tristee:
lol a sok snowflake. Semmi megrázó nincs a képen. Akit már ennyi megzavar, annak nem való az internet.
Iq szűréshez kéne kötni az internet használati jogot. Boldog-boldogtalan feljön rá, aztán sír, mert hülye azt nem tudja hova megy.

Exploiter 2018.03.12. 09:21:57

Az ilyen emberek kiválóan tudnák szolgálni az emberiséget jóvátétel gyanánt, mint biológiai kísérleti alanyok.

fuszujka 2018.03.12. 09:57:02

Valami 18+ vagy felkavaró tartalom figyelmeztetés azért nem ártana a poszt elején..

Almandin 2018.03.12. 12:22:12

@Berelhetoreklamfelulet: Engem inkább azért zavar a kép, mert nem tiszteli az áldozat és hozzátartozói személyiségi jogait.
Amúgy az elkövetőhöz: már a fiatal kori fotóin is látszik, hogy pszichiátriai eset. Amúgy az a fajta, akit ezek után nem lett volna szabad soha többé kiengedni a társadalomba. Akár élete végéig kényszegyógykezelés, akár életfogytiglan vagy halálbüntetés, de ennek nem szabadna kint szaladgálnia. Kár, hogy az első esetben, amikor betört egy nőhöz beteges vágyai kielégítése céljából, nem ütött nagyobbat a megtámadott nő. Önvédelemre hivatkozva megtehette volna.

Fekete Gyor Andras. 2018.03.12. 15:28:20

Az esetben az a megrazo, hogy a fasizalodo vilagunk mennyire intolerans az eltero kulturaju, nemi, szexualias identitasu emberekkel. Az itteni hozzaszolasok is ezt bizonyitjak.

Egy normalis liberalis vilagban, elkene tudni fogadni a masagot, itelkezes megbelyegzes nelkul.

2018.03.12. 19:42:28

Nem semmi. Ezt a bűntényt megúszni ennyivel.
Ahhoz képest, hogy a rohadék gyilkos simán tarkólövést érdemelt volna, a mai napig vígan éli az életét...
Ez is róla szól:
www.youtube.com/watch?v=IdXPJWODzjo

Igazi eltaposnivaló féreg.

wadcutter 2018.03.12. 20:27:18

@Fekete Gyor Andras.: Csak nem rólad szól a cikk? Egész jól töröd akkor a magyart.
süti beállítások módosítása